user_mobilelogo
Till alla medlemmar!
 
Här kommer tre viktiga datum under våren som redan nu bör skrivas in i kalendern:
 
1) Fönsterrenoveringen startar måndagen den 1 april med lägenheterna i 131A. Detta arbete beräknas avslutas den 12 april. Därefter vidtar arbete i 131B under perioden 15 april-26 april. Sist ut blir Roslagsgatan 62 under den 29 april - 10 maj. Infolapp kommer från entreprenören.
 
2) Föreningens årsmöte äger rum torsdagen den23 maj kl. 19.00 i Brunnsvikens Segelsällskaps klubbhus, Brunnsviksvägen 8. För de medlemmar som vill äta lite innan bjuds det på lättare förtäring från kl 18.30. En stadgeenlig dagordning och kallelse kommer att skickas ut närmare inpå detta datum.
 
3) Vårstädningen kommer att äga rum söndagen den 28 april kl. 14.00 (OBS! Klockslaget!). Det kommer samtidigt att finnas möjlighet att slänga de eventuella grovsopor som varje hushåll har (dock ej elartiklar eller målarfärg!) i en container som föreningen beställer. Vi hoppas på att se många medlemmar bidra till att göra gården fin - en gård som de flesta av oss nyttjar på ett eller annat sätt, t.ex. genom cykelparkering, grillning och barnlek. En sedvanlig lista med sysslor som ska utföras kommer att sättas upp på gården för en tydlig arbetsfördelning.
 
Med vänlig hälsning,
Styrelsen Brf Staren9

Online just nu:

Vi har 21 besökare och inga medlemmar online